Miehet 2Julkaistu: 09.11.2023 12.00

Turnausennakko: Miesten kakkosjoukkue lauantaina Kuopioon

VarTan miesten Kakkosjoukkue jatkaa pelejään tulevana lauantaina. Pelipaikkana alasarjojen mekkana tunnettu Studentia.

Loistavasti alkanut kausi saa tällä kertaa todellisen testin kun vastustajina ovat ensin kolmantena oleva Iisalmen FBI ja jälkimmäisessä pelissä sarjakakkonen SBL Lapinlahdelta. Ennen lauantaita Kakkosjoukkue on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ja oma pää on pitänyt parhaiten maalieron ollessa sarjan paras.


Tälle kaudelle vahvistunut FBI on totuttu näkemään keskikastissa, mutta VarTaa se on osannut kiusata aina. Joukkueesta löytyy muutamia kokeneita kettuja, joilta löytyy kokemusta ajoilta kun FBI pelasi vielä 2-divisioonassa. Etunenässä Esko Seppälä, joka vuodesta toiseen keikkuu pistepörssin kärkisijoilla. Muutenkin tällä hetkellä pörssin TOP-10:stä löytyy jopa neljä FBI miestä. Kakkosjoukkue ja FBI ovat kohdanneet lyhyessä historiassaan neljästi ja joka kerta pisteet on lähteneet Varkauteen.


Toisessa pelissä vastassa siis SBL, joka on kaksi pistettä perässä kakkosena. Viime kaudella joukkueet olivat sarjan päätteeksi tasapisteissä karsijan paikalla, etuajo-oikeus jäi kuitenkin VarTalle keskinäisten pelien turvin. Tämän kauden ennakkokaavailuissa juuri SBL nähtiin kovimpana haastajana sarjan voitosta. Isot pisteet siis tarjolla molemmille. SBL tehot lepäävät lähes täysin yhden ketjun varassa, joka sitten onkin sarjan vaarallisin. Koko ketju löytyy pistepörssin TOP-6:sta. Kakkosjoukkue ja SBL ovat myös kohdanneet neljästi, pisteet 7-1 VarTalle.


Kyseessä onkin siis varsin tärkeä turnaus näin Marraskuun pimeyden keskellä. Neljä pistettä antaisi jo pientä hajurakoa taaksepäin, kun taas pari tappiota päävastustajille mutkistaisikin hyvin alkanutta matkaa melkoisesti.

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com