Miehet 2Julkaistu: 05.01.2024 14.14

Turnausennakko: Kakkosjoukkue Leppävirralle

Miesten Kakkosjoukkueen lähiturnaukset jatkuvat kun tällä kertaa päästään pitkästä aikaa ihan uuteen paikkaan Leppävirralle. Vastustajina tällä kertaa ovat kovat keskikastin joukkueet FBI ja KallSi.

Ensimmäisessä ottelussa vastustaja FBI on vakiinnuttanut paikkansa ylemmässä keskikastissa ja roikkuu kolmen pisteen päässä karsijan paikasta. Iisalmen suunnalle olisikin tarjolla äärimmäisen tärkeät pisteet. Ensimmäinen peli VarTalle 4-2.

Iltapäivällä toisessa pelissä vastaan tulee nousukuntoinen KallSi Sonkajärveltä. Kolme peräkkäistä voittoa on nostanut KallSin tiukkaan keskikastiin, jossa on neljä joukkuetta kolmen pisteen sisällä. Edellisen pelin VarTa voitti maalin erolla ja yhtä tiukkaa vääntöä on odotettavissa tälläkin kertaa.

Kakkosjoukkueella on käytettävissä lähes täysi kokoonpano. Sivussa Lepikältä ovat viime turnauksessa läpimurtonsa aikuisten tasolla tehnyt Pasi Sorjonen ja tällä kaudella enemmän pelin rakenteluun keskittynyt sarjan syöttöpörssin kärkihavinoissa oleva Riku Puittinen. Ilahduttavan ihmeparantumisen kokenut Joona Rissanen sen sijaan palaa kokoonpanoon.

Pelit alkavat klo. 13 ja 16. Välimatkaa on jo sen verran vähän, että nyt kannattaa ajella pakkasta karkuun Leppävirran Vesileppis Areenalle.

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com